{month}
{day}

XIX. Medves Kupa Nemzetközi Téli Ifjúsági és Diáksport Találkozó

M E G H Í V Ó


A Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ), a FLÓRA Egyesület, és az Illyés DFE 2019. február 14-15. rendezi meg a XIX. Medves Kupa Nemzetközi Téli Ifjúsági és Diáksport Találkozót. 

Célunk elérni, hogy minél több intézmény csapata vegyen részt a versenyen a tehetséggondozás és a társadalmi integráció minél teljesebb megvalósítása érdekében. Szeretettel hívjuk és várjuk az intézmények diákjait! 

A versenyt életre keltő FLÓRA Egyesület, Illyés DFE és a speciális nevelési igényű gyerekek diáksportját összefogó Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége támogatásával egy olyan eseményre invitáljuk Önöket, mely méltó lesz a verseny hagyományaihoz. 

A rendező gárda, a szervezők tapasztalata garancia a kiváló programra! 

Sikeresen kivitelezhető akkor lesz az Országos Sporttalálkozó, ha az alább felsoroltak mindegyike maradéktalanul megvalósul:

- Lesz téli sportolásra alkalmas hótakaró 

- Ha a jelentkező csapatok vállalni tudják a személyenkénti 2000 Ft nevezési díjat. 


Alábbiakban található a részletes 2 napos programleírás, valamint az előzetes szándéknyilatkozatot felmérő jelentkezési lap. 

A jelentkezési lap pontos, határidőre - 2019. február 5-ig - történő kitöltését, s annak e-mail formátumú, a rendező szervezethez való visszajuttatását kérjük Önöktől! 

E-mail cím: barnap49@gmail.com 


Üdvözlettel: 


Varga Ágnes         és       Barna Péter 

FLÓRA elnök                 Illyés DFE elnök    


MEGHÍVÓ - XIX. Medves Kupa


JELENTKEZÉSI LAP - XIX. Medves Kupa


RÉSZLETES PROGRAM - XIX. Medves Kupa  


A Galériában látható képek a 2018. évi eseményen készültek. 


Galéria